Hej!
Dags för omtag på vår blogg och tid att berätta lite om allt som händer på Kvarnagårdens Bryggeri. För det är mycket. Kanske störst är att vi fått sällskap i teamet då Johan Markstedt har börjat jobbat tillsammans med oss och kommer bli delägare i bryggeriet. Vi diskuterar också med ytterligare ett par personer som gärna vill engagera sig och hoppas kunna berätta mer om det framöver. Allt detta är fantastiskt roligt tycker vi och framförallt att är det goda nyheter för alla er som tycker om vår öl. Genom att Johan m.fl. engagerar sig i bryggeriet kommer vi att kunna göra mer Redig öl åt folket och framförallt kommer vi ha kraften att också göra lite fler olika öl i framtiden. Och är du själv intresserad att engagera dig, hör av dig så tar vi ett samtal!

Vi utökade våra lokaler under hösten/vintern och det börjar vi nu kunna utnyttja. Nu är vi inte längre lika trångbodda och det finns plats att skilja på lagerdel och bryggdel, vilket känns fantastiskt skönt i vårt dagliga arbete. Vi skissar också för fullt på hur vi kan fortsätta växa verksamheten, förhoppningsvis kan vi investera i en flask- eller burklina inom en inte alltför avlägsen framtid.

Det börjar också närma sig vår och Växjö Ölfestival, där vi såklart är med även i år. Vi har ett antal helt nya öl som står och puttrar, som vi tänkte ta med oss. Såklart i gott sällskap av några av våra klassiker. Vi hoppas att vi ses där!

Ok det får räcka för denna gång… mer kommer, så håll utkik! Ha det fantastiskt!