Goddag!

Har inte skrivit nått nytt inlägg på ett tag, då det har varit fullt upp med både jobb och familj. Spenderade dock lördagen i ölens tecken, besökte nämligen en ölprovning vilket alltid är trevligt. För min del är det roligaste med ölprovningar just det där att få inspiration till egna kreationer. Och det är klart det kom lite recept tankar i huvudet under kvällens gång. 😉

Mena tänkte jag skulle uppdatera lite hur de går med min bryggningar. Just nu så är jag nån dag ifrån att amber alen jag bryggde ska torrhumlas. För att 4-5 dagar senare tappas på flaska för kolsyrejäsning. Och ja jag flaskjäser endast, har inte skaffat mig nån fatanläggning än. Men har det i tankarna iallafall, att inom en snar framtid även skaffa det. Annars så ska jag försöka få till en bryggning här hemma till i veckan, då för att brygga min mexican lager. Vilken kommer sitta fint i sommar när det är som varmast. Så det är inte helt osannolikt att det kommer ett nytt bryggarkvällsinlägg snart igen.

Annars så ska jag nu lite senare i veckan ner o flaska min black ipa på bryggeriet. Och äntligen leverera den till lokala puben (Old Barn Corner), men även nu kanske till 2-3 nya restauranger. Återkommer med namn på dessa då det är helt klart. Sen ska även min neipa som jag bryggde senast på Kvarnagården att få hamna på fat på torsdag för att få lite kolsyra.

Satt häromdan och småsneglade även på lite olika ekfat, vilket hade varit en riktig kul investering. Dock så smakar det så kostar det. Men drömma lite kan man ju alltid göra. Kanske nån av Er läsare som har ett ekfat hemma och använder det ofta, vore kul o höra vad ni tycker om det?

//Anton

Electric Whale Brewing