Hej o Välkomna!

Mitt på det småländska höglandet bor jag, Anton Wahlström. En hembryggare som har hållit på i strax över ett år, och brygger under namnet Electric Whale. Men har redan fått möjlighet att ge ut 2 av mina egna öl på marknaden. Detta är tack vare Kvarnagårdensbryggeri, som har gett mig denna fantastiska möjlighet. Nu har jag även fått en egen bryggar-blogg på deras hemsida som ni märker. Tanken med denna blogg är att jag ska dela med mig av mina tankar o idéer. Även att Ni läsare ska få reda på när jag brygger nästa öl som kommer säljas till allmänheten.

Allting började med min öl vid namn Smoking Whale, en rököl där kinesiskt te spelade huvudrollen. Den bryggdes och fanns med vid Växjö Öl- och Whiskeyfestival hösten 2016. Efter denna har jag även gett ut ölen Savuri, en frisk och härligt fruktig single hop av humlen Southern Passion. Dessa har funnits tillgängliga på vissa krogar i Växjö och även på Old Barn Corner i Vetlanda.

Så Ni är välkomna och följa min blogg om ölbryggning. Kommer uppdatera bloggen så fort jag får en tanke eller idé, vilket händer ofta.

To be continued….

// Anton