Long time no see!

Det var ett litet tag sen jag skrev nu, men har haft fullt upp med allt möjligt. Men nu kommer jag med lite gladare nyheter.

I torsdags vart jag nere på bryggeriet och flaskade min Devil Hawk Black Ipa. Och dessa står nu redo för leverans, så efter måndag/tisdag så ska ni hitta dessa på Old Barn Corner i Vetlanda. Kommer troligen även att finnas tillgängliga hos två andra ställen i Vetlanda trakten, men återkommer kommer med detta när det är helt klart.

Annars så flöt tappningen på fint i torsdags utan problem. Passade även på att lyssna på podcasten “Ölpölen”, vilket jag ganska nyligen upptäckte tack vare ett tips från en vän. Så kolla in den, riktigt trevlig podcast som jag rekommenderar starkt.

Passade även på i torsdags av flytta över min neipa till fat för kolsyrejäsning. Så det är inte långt kvar tills även den kommer ut till försäljning. Fick även hem ett litet paket från humlegården i veckan. Beställde hem en hyfsat ny humlesort som heter Lemondrop. Tyckte den lät spännande, så det kommer nog snart en bryggning med denna humlesort i huvudrollen.

Ikväll kommer det kanske ännu ett blogginlägg med en bryggning, där jag även kommer lämna ut hela mitt recept tänkte jag. Ska försöka få till o brygga min mexican lager ikväll innan det blir sommmar, nu är det ju redan omställt till sommartid så tiden är knapp 🙂 So stay tuned!!

//Anton

Electric Whale Brewing