Goddag!

Sitter här med en kopp kaffe och läser Hembryggaren, mycket trevlig medlemstidning från SHBF, och funderar lite på kommande bryggningar. Har en mängd recept som jag vill sätta i praktiken, men har svårt att bestämma mig för vilken. Har en stout, en mexican lager ( vilket redan är bestämt att jag ska brygga nu när det är svalt i källaren) , en saison och sen även en idé om en porter. Väldigt sugen på brygga en belgisk ale av nåt slag med. Inget recept klart där dock än.

Stora frågan är nu, vad Ni läsare tycker jag ska brygga för nått förutom mexican lagern som nästa projekt? Tanken är ju att även detta så småningom ska bli en öl som kan avnjutas på lokala puben. Om den nu blir lyckad och håller mina kvalitetskrav, vilket är mycket viktigt.

Så kommentera gärna vilken öl Ni gärna ser att jag brygger!!

Detta va lite tankar som surrade i skallen denna första torsdagen i mars 🙂

// Anton 

Electric Whale