Hej!

Tänkte bara uppdatera lite vad som händer i Electric Whale Brewings värld. Just nu har jag min amber ale färdig och redo för att få sina etiketter och då även fritt fram o dricka dessa. Tycker själv att den blev riktigt trevlig, så det är inte omöjligt att denna kommer ut till er konsumenter. Flaskan med sin “hembryggningsetikett” ser ni ovan en bild på. En lite hyllning till mina absoluta favoriter i Monty Python!

Annars så har jag senaste veckan hunnit med att bli intervjuad av Vetlanda-Posten, om mitt ölbryggande. Vilket va riktigt kul, och då även kunna nå ut till fler att mina öl finns på puben i stan. Levererade även min senaste färdiga produkt, black ipan, till två nya ställen. Hanna´s Kök i Björköby och Sussie Olssons kök i Vetlanda. Riktigt kul att fler är intresserade av att ta in lokalt producerade drycker. 🙂 Sen har jag ju min senaste ipa snart klar för leverans ut tilll konsumenterna också, den ligger för tillfälligt och får lite kolsyra i sig. Så inom ett par veckor så ska även denna finnas ute för att avnjutas. Men mer om det och när får jag återkomma med.

Under dagen har jag suttit med en kopp kaffe i handen och filat, funderat o skrivit ett nytt recept faktiskt. Som jag nämner i intervjun med vetlanda-posten så är jag lite sugen på försöka ta fram en trevlig öl för Vetlanda, min hemort. Tänk att kunna avnjuta Vetlandas egna öl på den lokala puben. 🙂 Så denna process kommer jag säkert återkomma med längre fram, när jag testat lite olika typer och kombinationer.

Till sist idag måste hälsa Karl-Johan Bengtner ( Mad Mash) välkommen till bloggar-familjen här på Kvarnagårdensbryggeri.

Beer out!

//Anton

Electric Whale Brewing