Något jag personligen tycker om så är det att designa sina egna etiketter till sina bryggder. Tänkte jag skulle dela med mig av några av de som jag gjort här hemma. De två till vänster är de som är “kommersiella”, Savuri och Smoking whale. Efter dessa kommer min senaste etikett, Pipboys Nuka-Ale, det är min första Neipa faktiskt. Denna bryggdes då jag ska ha en spelhelg med några goda vänner snart. Därav temat på etiketten. 🙂

Jag vet inte vad Ni läsare tycker. Tycker ni det är lika roligt som jag att inte bara designa ölen/receptet, utan även etiketten?

Men för att återgå lite till Neipan ( New England India Pale Ale) , så har säkert många av Er testat Stigbergets GBG Week? En fantastiskt god öl, som även inspirerade mig att göra min egna neipa. Så i min första neipa så fick 3 humle sorter spela huvudrollen. Azacca, Centennial och Southern passion. Tänkte att med dessa 3 så skulle jag få en riktig tropiskfrukt bomb, och nu efter stått 2 veckor på flaskjäsning så tycker jag den är mycket lovande. Inte perfekt men mycket god. Ett recept jag självklart kommer jobba på mer och mer. För att så småningom även kunna dela med mig av denna till Er öl- och bryggarvänner.

//Anton